Şapte persoane aflate pe o bancă în Iaşi, rănite după ce au fost lovite de o maşină intrată pe trotuar

Data publicării:
masina politie ideal pentru accidente

Accidentul s-a produs, vineri după-amiază, la intrarea într-un centru comercial din municipiul Iaşi, când o femeie aflată la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, care susţine că şi-a luat recent permisul de conducere, a pierdut controlul volanului. Femeia mai spune că maşina pe care o coducea a accelerat dintr-odată şi că, în aceste condiţii, ea s-a speriat, neştiind cum să acţioneze.

Femeia susţine că a tras de volan spre dreapta, a rulat câteva zeci de metri, apoi maşina a urcat pe trotuar şi a izbit un stâlp, dar şi două bănci din staţia de autobuz, pe care se aflau mai mulţi tineri.

Şapte persoane au fost rănite, şase dintre acestea fiind transportate cu ambulanţele la spital.

„Au fost preluaţi şase pacienţi, unul a refuzat să meargă la spital. Doi sunt bărbaţi, patru sunt femei. Cinci victime au fost aduse la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul "Sfântul Spiridon", iar una a fost transferată la Spitalul de Neurochirugie. Pacienţii prezintă contuzii, unul dintre ei are o plagă fesieră. Victimele sunt în evaluare, se va stabili ulterior dacă prezintă leziuni care să necesite o intervenţie chirurgicală”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi.

Femeia aflată la volan este din Botoşani şi a fost, la rândul său, rănită în accident. Poliţiştii au stabilit că ea nu consumase băuturi alcoolice.

Politiştii rutieri au declanşat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri