SĂRBĂTORILE PARLAMENTARILOR. Fără vacanţe exotice, dar liberi până pe 14 ianuarie

Data publicării:
20121223 20vacantaparl-40326

Nici n-aveţi idee ce mă bucur că s-a terminat balamucul ăsta din Parlament. Mă duc la Argeş la ai mei, ca în fiecare an, şi cred că mă întorc în Bucureşti pe 7 ianuarie. Nu vreau să mai aud de Bucureşti până atunci. Nu vreau să mai aud de Parlament”, le spune reporterilor deputatul liberal Alina Gorghiu.

Tumultul vieţii politice l-a luat pe nepregătite şi pe proaspătul deputat PPDD Mihai Sturzu. El va petrece însă finalul de an pe scenă: „Abia aştept ca în zilele următoare să plec la Braşov, la părinţii mei. De Revelion, ca în fiecare an de mulţi ani încoace, am concerte cu trupa mea preferată - HI-Q.

Deputatul democrat-liberal Teodor Paleologu, în schimb, îşi pregăteşte cursurile de studii umaniste pe care le va preda de anul viitor. Petrece Crăciunul alături de familie, în Bucureşti, dar are alte planuri pentru Revelion: „Sper să pot pleca, scurt de tot, de Anul Nou, lângă Botoşani, la un foarte bun prieten care are un conac superb acolo.

Agitaţia de pe scena politică a dat peste cap şi planurile celor care şi-ar fi dorit o vacanţă în străinătate. „Nu cred că o să plec din ţară. O să fiu de Crăciun cu familia extinsă ca să spun aşa... părinţii, părinţii soţiei, fraţii mei, ai soţiei. Şi probabil de Revelion o să facem undeva în Craiova, cu foarte mulţi colegi şi prieteni”, spune deputatul social-democrat Claudiu Manda.

Fostul ministru Elena Udrea se bucură de zăpadă la munte, de unde a postat pe Facebook poze de vacanţă. La sfârşitul săptămânii, deputatul PDL dădea de înţeles că va face sărbătorile acasă: „Ca toţi cei care îşi petrec sărbătorile acasă, o să am gijă să nu lipsească sarmalele de pe masă.

O scurtă vacanţă îşi doreşte şi premierul Victor Ponta: „După foarte mult timp, vreau să stau şi eu trei zile liniştit cu soţia si copiii”, spune el.

Premierul le-a recomandat miniştrilor să nu îşi ia vacanţă dacă vor un buget bun pentru instituţiile lor, însă parlamentarii au liber până pe 14 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri