SCANDAL CU SĂBII ŞI ÎMPUŞCĂTURI ÎN BUCUREŞTI. Cinci agresori au fost reţinuţi

Data publicării:
30 2012agresoriscandal-41216

Actualizare 19.00.Toţi cei cinci agresori din scandalul de aseară, din cartierul 23 August din Capitală, au fost duşi la Judecătoria Sectorului 3. După mai bine de opt ore de audieri, procurorii au decis să ceară mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Iar magistraţii vor decide, tot în această seară, dacă cei cinci vor fi încarceraţi sau nu.

Actualizare 14.00.Un al cincilea agresor a fost reţinut în urmă cu puţin timp. eL este acum la Secţia 23 Poliţie, dar urmează să fie dus şi el la Parchet.

Ceilalţi patru sunt deja audiaţi de poliţişti.

Agresorii erau agenţi ai unei firme de pază

Altercaţia s-a produs în jurul orei 20.00, când cei cinci agresori au intrat în curtea unei familii din sectorul 3 din Capitală. Erau înarmaţi cu pistoale, săbii şi bâte, si cuțite.

În urma scandalului, victimele au fost rănite uşor, iar una dintre persoane a ajuns la spital. Doar una dintre ele mai este internată. Pentru patru dintre agresori, anchetatorii vor cere arestarea preventivă.

Conflictul ar fi început în urmă cu o săptămână, când una dintre victime a depus plângere la poliţie împotriva unuia dintre agresori, în urma unui scandal în trafic.

La faţa locului au sosit două echipaje SMURD, o ambulanţă şi mai multe maşini de poliţie.

„Agresorii sunt audiați. Urmează a fi prezentați cu propunere de arestare. Unul dintre agresori a fost prins chiar la fața locului, alți trei o oră mai târziu. Unul dintre agresori este în continuare căutat”, a declarat comisarul Adrian Angheluș. „Armele erau deținute legal. Înprezent, în spital se mai află una dintre victime, dar este în afara oricărui pericol”, a subliniat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri