Scandal în familie aplanat de polițiști cu foc de armă

Data actualizării: Data publicării:
politia icon politisti

Poliţiştii harghiteni au tras duminică un foc de avertisment pentru aplanarea unui scandal, în municipiul Gheorgheni, unde un bărbat ameninţa că va folosi un cuţit, niciuna dintre persoane nefiind rănită.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a declarat că scandalul s-a petrecut într-un spaţiu public, în apropierea unui bar, între un bărbat de 33 ani, care avea un cuţit şi un cumnat de-al său, care era însoţit de un frate.

Conflictul a fost generat de nişte neînţelegeri în familie.

Potrivit sursei citate, la sosirea patrulei de poliţişti, din care făcea parte şi un jandarm, bărbatul care deţinea cuţitul ameninţa că îl va folosi şi era iminentă punerea în pericol a vieţii cumnatului său, motiv pentru care s-a tras un foc de avertisment, fără ca nimeni să fie rănit, iar scandalul a fost aplanat.

Aprofundăm cercetările şi urmează să îi audiem pe toţi cei implicaţi, care pot clarifica situaţia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri