Scandal între ofițeri sub acoperire. Trei polițiști au bătut un anchetator

Data publicării:
politist-1

Ofțierul bătut este unul judiciarist, tot un ofițer de poliție - aceștia au un statut special în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, sunt detașați și desfășoară aceste anchete numai în colaborare cu ofițerii DNA.

Totul s-a întâmplat în perioada minivacanței de 1 mai, atunci ofițerii de la combaterea Criminalității Organizate (BCCOA) au desfășurat mai mult acțiuni în Constanța pentru a combate traficul cu droguri. Doi ofițeri și un subofițer s-au arătat interesați într-o misiune sub acoperire să achiziționeze substanțe interzise și au întâlnit o persoană despre care nu știau că este un coleg de-al lor, însă ofițer judiciarist, detașat la DNA. Acesta din urmă știa despre cei trei ofițeri, misiunea sa era să vadă dacă aceștia acceptă sau nu mită.

Din informațiile de până acum, cei trei ofițeri i-au cerut ofițerului judiciarist să-i ducă în camera lui de hotel, i-au spus că vor să cumpere o cantitate mai mare de droguri, însă, din cauza unor neînțelegeri, s-a ajuns la o sechestrare și, astfel, lipsire de libertate, dar și agresiune.

Este un caz destul de grav, chiar dacă nu ar fi fost vorba de un coleg de-al lor, deoarece este interzis ca în misiunile acestora să aibă loc astfel de fapte. Acesta este motivul pentru care cei trei ofițeri au fost arestați în cursul serii trecute pentru 29 de zile. Cei trei sunt cercetați acum pentru agresiune și lipsire de libertate.

Citiți și: Sancțiune pentru polițistul care a bătut un ofițer DGA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri