Scandalul "stelelor". Purtător de cuvânt: Cei care urâţi Poliţia să apelaţi la altcineva când aveţi probleme

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb politia romana

Scandalul şoferului care s-a ales cu dosar penal pentru că a circulat cu un număr anti-PSD aduce Poliţiei Române prejudicii majore de imagine. În online, cel puţin, ratingul paginii de Facebook a instituţiei a scăzut la mai mult de jumătate, din momentul în care şoferul a fost sancţionat. Drept urmare, poliţiştii au început să îşi acorde singuri cinci stele, încercând să recupereze pierderile. Mai mult decât atat, iritat de reacţiile negative, purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le sugerează oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie, atunci când au o problemă.

"Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie." - este mesajul care însoţeşte cele cinci stele pe care purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le acordă paginii de Facebook a Poliţiei Române. 

Citiţi şi:

E bine că i-au dat jos plăcuţele 

EXCLUSIV. Cazul șoferului cu numere anti-PSD. Răspunsul ONU privind aplicarea Convenției de la Viena în România

Şi Valentin Rîciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, a acordat cinci stele paginii de Facebook, pentru că, susţine el "este o instituţie care merită respect".

Pe de altă parte, unii poliţişti dezaprobă încercarea colegilor lor de a resuscita imaginea Poliţiei. Marian Godină a făcut public un mesaj prin care agenţii ar fi sfătuiţi de la centru să acorde cinci stele paginii de Facebook a Poliţiei şi cataloghează mesajul ca fiind "penibil".

Şi fostul comisar de crimă organizată, Traian Berbeceanu critică demersul poliţiştilor şi le transmite pe pagina sa de socializare că merită... doar două margarete.

Peste 20.000 de recenzii negative a primit Poliţia Română pe Facebook, după ce agenţii de la Rutieră i-au reţinut permisul şoferului cu numerele anti-PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri