Scene de groază pe bulevardul Dacia. „S-au bătut pe asfalt, tăvălindu-se şi urlând: te omor”

Data publicării:
masini lovite accident dacia

Un şofer care a consumat cocaină şi apoi s-a urcat la volan a provocat un haos de nedescris, în centrul Capitalei. Bolidul pe care îl conducea haotic a făcut zob trei autoturisme pentru că în loc să fie atent la volan, bărbatul era ocupat să îşi bată iubita. A intrat în plin în maşinile oprite la semafor pe Bulevardul Dacia. Imediat după impact, lupta dintre cei doi a continuat pe asfalt, printre cioburi şi maşinile care traversau intersecţia. Agresorul a fost imobilizat de câţiva agenţi de la Poliţia Locală.

Mașinile erau oprite la roșu la semafor pe frână. El a venit într-un zgomot, fără frână, absolut nimic, este incredibil! Sunt conducător auto și înțeleg. Nu a pus nici măcar o frână, zgomotul izbiturii a fost incredibil! A lovit 3 mașini!(n.r. Jurnalistă Digi24:  Avea viteză mare?) Cumplită, nu mare. S-au tăvălit pe jos, pe asfalt, se băteau în continuare și el urlând: te omor! Asta a fost cel mai frapant”, povestește o martoră.

Scenele desprinse parcă dintr-un film de groază s-au petrecut ziua în amiaza mare, la intersecţia bulevardului Dacia cu Calea Victoriei. Era puțin după ora 15 când bolidul a intrat cu viteză mare în maşinile care aşteptau culoarea verde a semaforului.

 Au coborât şi s-au bătut pe asfalt, tăvălindu- se pe asfalt şi urlând - te omor! Aveau un conflict în mașină, în plus, atitudinea lor nu cred că este a unor oameni nedrogați. Poate greșesc dar... ”, adaugă martora.

După impact, șoferul a coborât din mașină şi a continuat să o lovească pe femeie. Norocul ei a fost că în zonă era un echipaj de la Poliția Locală. Nici agenților nu le-a fost ușor. Încercând să scape de urmăritori, bătăuşul, în vârstă de 39 de ani, s-a izbit violent cu capul de geamul unei mașini aflate în mers. Aşa au reuşit oamenii legii să-l imobilizeze.

Taxiul a venit ultimul, moment în care bărbatul din BMW a reușit cumva să scape pentru că băieții de la Poliția Locală l-au prins, a reușit să scape și a dat cu capul de un taxi. Omul trecea pe lângă! El nu a fost implicat în primul accident, taximetristul”, precizează martora.

Soţia şoferului care a provocat accidentul din centrul Capitalei, aflată cu el în maşină, spune că bărbatul ar fi consumat droguri. De altfel, în maşina acestuia a fost găsit un praf alb, care a fost trimis la analize, afirmă surse din rândul anchetatorilor. Soţia şoferului a mai susţinut că acesta ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul, notează News.ro.

Până să ajungă pe bulevardul Dacia unde a lovit 4 mașini, șoferul a lovit și un autobuz care circula regulamentar.

4 ambulanțe SMURD au ajuns la locul accidentului. 5 persoane au primit îngrijiri medicale, iar trei au fost transportate apoi la spital.

Ancheta a fost preluată de serviciul omoruri și este coordonată de procurorii Parchetului Capitalei.

Timp de aproape patru ore, circulația pe ambele sensuri ale bulevardului Dacia a fost oprită.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri