Schimb de replici Udrea-Zgonea pe Facebook despre costurile demolării gardului Parlamentului

Data publicării:
palatul parlamentului

"Întrebări pentru PSD:

1. De ce, când am vrut eu să se demoleze gardul Parlamentului, era o idee proastă, iar acum este o idee bună?

2. Dacă în 2009 au considerat că este prea scumpă demolarea gardului, de unde au făcut rost de bani între timp? Din economia de hârtie la Camera Deputaţilor?", scrie Udrea, pe Facebook.

În replică, preşedintele Camerei îi dă asigurări fostului ministru că "amenajarea esplanadei din faţa Palatului Parlamentului nu va bate la cheltuieli niciunul dintre proiectele domniei sale".

"Răspuns la întrebările pe care doamna Elena Udrea mi le-a adresat: E normal ca atunci când cheltuieşti milioane de euro din bugetul de stat pe frunze, telegondole către nicăieri, terenuri de fotbal în pantă sau bazine de înot la sate toată lumea să fie sceptică când vorbeşti despre costuri. O asigur pe doamna Udrea că amenajarea esplanadei din faţa Palatului Parlamentului nu va bate la cheltuieli niciunul dintre proiectele domniei sale", scrie Zgonea.

Camera Deputaţilor lansează un concurs de proiecte pentru reamenajarea esplanadei din faţa Palatului Parlamentului, a anunţat, joi, preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, care vrea ca această zonă să fie asemănătoare cu cea din jurul Turnului Eiffel.

Citiți și:

Gardul Palatului Parlamentului va fi demolat. Românii vor avea acces la esplanada din faţa clădirii

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri