Se circulă greu şi pe A1, şi pe A2. Sunt coloane de până la 7 kilometri

Data actualizării: Data publicării:
accident A2 DRPD Constanta 220718 (1)

Se circulă greu şi pe A1 Bucureşti - Piteşti şi pe A2 Bucureşti – Constanţa, în urma unor coliziuni în lanţ.

Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti este îngreunat duminică seară în zona kilometrului 23, formându-se cozi de autovehicule pe aproximativ şapte kilometri, în urma coliziunii între trei autoturisme, a anunţat Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

"Pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 23, pe sensul de mers către capitală, s-a produs o coliziune faţă-spate între 3 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului nu au rezultat victime. Autovehiculele au fost scoase pe banda de urgenţă, astfel că nu sunt instituite restricţii de circulaţie, însă în zonă valorile de trafic sunt foarte ridicate, s-au format coloane de autoturisme de aproximativ 7 kilometri", potrivit Centrului Infotrafic.

Şi circulaţia rutieră pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa se desfăşoară cu dificultate la kilometrul 190, o bandă de mers fiind blocată pe sensul către Capitală, în urma producerii unei coliziuni în lanţ între şase autovehicule, a anunţat Centrul Infotrafic.

O persoană a fost uşor rănită în urma accidentului rutier.

"Pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 190, pe sensul de mers către capitală, s-a produs o coliziune faţă-spate între 6 autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului a rezultat o singură victimă, rănită uşor. Circulaţia rutieră este blocată pe banda a doua, traficul fiind dirijat pe prima bandă şi cea de urgenţă. În zonă s-au format coloane de autoturisme de aproximativ 3 kilometri", potrivit Centrului Infotrafic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri