Seara accidentelor. Doi morţi şi opt răniţi în mai puţin de două ore

Data publicării:
masini-accident-auto

În judeţul Buzău, o şoferiţă de 25 de ani a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în curtea unui localnic din comuna Cioranca. Pe fondul unei depășiri neregulamentare, femeia a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a acroșat trei persoane care se aflau în dreptul unui imobil. Este vorba despre trei fete, de 7, 8 şi 19 ani, care stăteau pe o bancă în faţa casei. Tânăra de 19 ani a suferit răni grave, fiind internată în spital.

Şoferiţa şi-a recunoscut vina şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Graba a fost de vină şi la ieşirea din Azuga către Predeal, unde şoferul unui autoturism a intrat pe contrasens şi a izbit în plin o altă maşină. Şoferul vinovat şi soţia sa au murit, iar o treia persoană a ajuns la spital cu răni uşoare.

Şi la Cluj, în localitatea Mera, un şofer care conducea un tir a provocat un accident în lanţ, soldat cu patru răniţi. Printre victime se numără şi un copil. Camionul a lovit din spate un autoturism, care a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţ. În secunda următoare, şoferul unui microbuz a lovit tirul în spate.

Conducătorul tirului are acum dosar penal pentru vătămare corporală. Traficul s-a reluat în zonă abia după o oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri