Secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Cristian Ghibu, a demisionat

Data publicării:
cristian ghibu - captura digi

„În urma raportului prezentat de primul ministru s-a solicitat Consiliului de Administrație al RA ROMATSA demiterea celor doi directori Aleodor Frâncu - director general și Bogdan Donciu - director adjunct operațional.
RA ROMATSA se află sub incidența OUG 109/2011, motiv pentru care Ministerul Transporturilor nu poate interveni în structura managerială a companiei, această atribuție îi revine exclusiv Consiliului de Administrație.

Mai mult decât atât, MT nu fost informat de către Consiliul de Administrație cu privire la modificările aduse în organigramă”, se arată într-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

„Am solicitat Consiliului de Administrație al ROMATSA un punct de vedere cu privire la aceste schimbări care nu ne-au fost comunicate”, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, citată în comunicat.  

Cristian Ghibu a fost şi preşedinte al comisiei de privatizare a CFR Marfă. El a fost găsit responsabil pentru eşecul acestei privatizări.

Cristian Ghibu a fost un apropiat al fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, care, de altfel, l-a şi numit secretar de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri