Şeful de post din Vişeu de Jos, omorât din cauza unei amenzi

Data actualizării: Data publicării:
politist viseu

Detalii şocante ies la iveală în cazul poliţistului ucis în post la Vişeu de Jos. Cei doi fraţi bănuiţi că l-au ucis pe şeful de post s-ar fi răzbunat astfel pentru că au fost amendaţi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au stabilit că cei doi tineri de 31 şi 22 de ani l-au ucis pe şeful de post miercuri dimineaţa, în jurul orei 10:00.

Aceştia au intrat în sediul poliţiei din Vişeu şi, spun procurorii, au lovit victima cu cuţitul de trei ori, odată în zona cervicală şi de două ori în zona toracelui.

Şeful de post a fost găsit mort câteva ore mai târziu de un coleg, care a dat alarma. Deşi există mai multe ipoteze privind mobilul acestei crime, procurorii lasă să se înţeleagă că a fost vorba de răzbunare, după ce şeful de post l-a sancţionat contravenţional pe unul dintre cei doi fraţi.

Gheorghe Nistor a fost înmormântat ieri, iar sute de colegi au luat parte la funeralii. Şi în ţară, echipaje de poliţie aflate pe traseu au ţinut momente de reculegere şi au transmis mesaje de susţinere pentru familia poliţistului ucis la datorie.

Citiţi şi:

VIDEO. Polițiștii l-au omagiat pe colegul lor ucis

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri