Şeful IPJ Brăila, filmat în timp ce conducea cu viteză după o petrecere la care ar fi consumat şi băuturi alcoolice

Data publicării:
Clipboard02-3

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Brăila, Mircea Relu Vizitiu, ar fi băut şi apoi şi-ar fi condus în stare de ebrietate maşina personală, susţin jurnaliştii publicaţiei locale InfoBrăila. Oficialul a fost filmat de aceştia după ce a ieşit dintr-un club şi s-a urcat pe scaunul şoferului.

Jurnaliştii InfoBrăila susţin că şeful IPJ Brăila, Mircea Relu Vizitiu, s-ar fi distrat într-un club din oraş, în compania mai multor persoane. După ce ar fi consumat mai multe pahare de alcool, comisarul-şef ar fi ieşit din club şi s-ar fi urcat la volanul maşinii personale. A făcut două drumuri, unul pentru a lăsa o persoană, iar cel de-al doilea spre casă.

Pe parcursul drumului, mai spun jurnaliştii, şeful IPJ Brăila ar fi mers cu o viteză de peste 90 de kilometri pe oră. Ei mai spun că au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au anunţat situaţia, însă dispecerul de serviciu nu ar fi luat nici o măsură.

Cât priveşte reacţia şefului poliţiei brăilene, acesta nu recunoaşte că ar fi consumat alcool şi spune că, de fapt, soţia lui ar fi băut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri