Șeful IPJ Brașov se pensionează. Sindicaliștii i-au cerut demisia după scandalul Godină

Data publicării:
politist generic maneca

Comunicatul IPJ Brașov:

„La revenirea din concediul de odihnă, chestorul de poliție Aron Ioan - șeful Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și-a înaintat raportul de pensionare Inspectoratului General al Poliției Române - decizie ce era anticipată de la începutul anului.

Cu această ocazie, mulțumește conducerii Ministerului Afacerilor Interne, Inspectoratului General al Poliției Române, instituțiilor colaboratoare, colegilor polițiști și nu în ultimul rând, cetățenilor brașoveni pentru respectul și sprijinul constant și necondiționat de care s-a bucurat în cei 31 de ani de activitate profesională”.

Sindicatul Naţional al Agenţilor de Poliţie din România a cerut demisia chestorului Ioan Aron, şeful IPJ Braşov, pe care îl acuză de comportament nepotrivit faţă de subordonaţi. Sindicaliştii îi iau astfel apărarea agentului Marian Godină, care a reclamat pe Facebook neregulile din poliţie.

IGPR a trimis săptămâna aceasta o echipă de control la Poliția din Brașov, după ce Marian Godină a relatat pe Facebook despre umilințele și presiunile la care ar fi supus din partea șefilor. Ultima mărturisire în spațiul virtual face referire la un oficial local, care a fost oprit în trafic și pentru asta ar fi intervenit la superiorii polițistului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri