Selfie mortal. O tânără a căzut de la etajul 10

Data publicării:
selfie mortal

Modă mortală! Mulţi tineri vor să impresioneze printr-o fotografie şocantă, fără să se gândească la riscuri. Ultimul caz este cel al unei adolescente de 15 ani de la Sibiu care murit în timp ce încerca să facă un selfie care să îi aducă like-uri pe Facebook. S-a prăbuşit în gol de pe un bloc cu 10 etaje, relatează Digi24.

8 adolescenţi au intrat în cel mai înalt bloc din centrul Sibiului, deși niciunul nu locuia acolo. Au sunat la interfon şi un locatar le-a deschis, fără să-i întrebe cine sunt și ce vor. Au urcat până la ultimul etaj şi au forţat grilajul de la ieşirea pe terasa clădirii.

Scurt și cuprinzător, mi-au spus că au vrut să vadă numai Sibiul de sus, că este splendid”, afirmă Edita Pârvu, președinta  Asociației de locatari.

O fată de 15 ani s-a apropiat de marginea terasei, ca să facă un selfie. S-a dezechilibrat şi s-a sprijinit de balustradă, care s-a rupt. Asta le-au spus prietenii ei poliţiştilor pe care i-au chemat după ce adolescenta a căzut de la 30 de metri înălţime.

În ultima vreme, tot mai mulţi tineri îşi riscă viaţa pentru a-şi face selfie în locuri şi ipostaze cât mai spectaculoase, dar foarte periculoase. Totul în goana după like-uri şi comentarii pozitive pe reţelele sociale, unde să le fie lăudat curajul.

În 2015, o fată de 18 ani din Iaşi a murit electrocutată pe vagonul unui tren, unde se urcase împreună cu o prietenă, pentru a-şi face o fotografie.

Moda este importată din alte ţări. În 2015, o tânără de 21 de ani din Rusia a murit după ce a căzut de pe un pod din Moscova.

Tot la Moscova o adolescentă a încercat să-şi facă o poză cu pistolul încărcat la tâmplă. Arma s-a descărcat din greaşeală, iar tânăra murit pe loc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri