Video Selly și-a lovit din nou mașina. Vlogger-ul a explicat ulterior că a înscenat lovirea mașinii, ca să demonstreze ceva

Data actualizării: Data publicării:
Vloggerul Selly le povestește fanilor cum a ajuns să-și cumpere mașina Mercedes
Vloggerul Selly le povestește fanilor cum a ajuns să-și cumpere mașina Mercedes Foto; captură YouTube

UPDATE: Vlogger-ul Andrei Șelaru a precizat ulterior, într-un clip postat pe canalul său video, că a înscenat acest accident, pentru a demonstra ceva, respectiv că presa difuzează astfel de știri fără verificare. 

„V-ați întreba de ce mi-aș regiza propriul accident. Am făcut-o ca să va demonstrez câte de ușor este să dezinformezi. Am vrut să vă arat că nu tot ce vedeți la televizor este adevărat”, a spus Andrei Șelaru. ”Toată filmarea asta este 100% fake. Toata mașina este un model 3D și totul a fost regizat de mine. Totul a fost o glumă. Am falsificat clipul în două zile, cu ajutorul câtorva prieteni”, a explicat el. 

„Ăsta-i nivelul în presa din România. Am regizat toată porcăria asta pentru ca voi să vedeți că nimic nu poate fi 100% de încredere. Fiecare informație pe care o vedeți trebuie verificată din cinci-șase surse”, a mai spus vlogger-ul. 

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, și-a avariat din nou mașina de 70.000 euro pe care o are de anul trecutTotul s-a întâmplat pe o stradă dintr-un complex rezidențial de la marginea Bucureștiului

În imaginile surprinse de un martor se vede cum mașina este lovită destul de rău pe partea dreaptă. Este a doua oară când Selly își lovește autoturismul. 

Anul trecut, în luna decembrie, acesta a fost implicat într-un accident cu o altă mașină, iar ambele autoturisme au fost avariate.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. 

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri