Sentimente pe bani. Arădeanul care escroca femeile singure a fost prins de polițiștii bucureșteni

Data publicării:
politie

Pilot în armata americană, psiholog la Ambasada Statelor Unite sau la cea a Israelului. Aşa se prezenta arădeanul Mihai Boacă pe site-urile de matrimoniale.

În realitate, barbatul prins de poliţiştii bucureşteni nu este altceva decât un escroc care a reuşit sa frânga inimile şi apoi să devalizeze conturile mai multor femei.

Le convingea să aducă bani de la prima întâlnire, într-un plic. În jur de o mie de euro. Asta, ca dovadă că şi ele au o situaţie materială bună şi că nu îl vânează pentru bani. Bărbatul le cerea partenerelor cu care se întâlnea să-şi scrie adresa pe plic, apoi băga şi el bani. Astfel, le lăsa doamnelor impresia că banii ajung la ele şi că este dispus să investească în relaţie.

Realitatea era însă departe de aparenţe: arădeanul substituia plicul cu bani, cu unul gol, înainte de a-l băga într-o căsuţă poştală stradală.

Cel putin trei femei, o directoare de bancă, o avocată şi o profesoară, i-au căzut în plasă, până când poliţiştii au reuşit să-l prindă pe escrocul sentimental.

Niciuna dintre victime nu vrea sa comenteze, iar anchetatorii cred că numarul femeilor păcălite ar fi de fapt mai mare.

Barbatul, care a mai fost închis pentru înşelaciune, a fost arestat preventiv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri