Serviciul HBO GO disponibil pentru clienții Digi TV și Digi Net

Data publicării:
hbo

 

Astfel, clienţii companiei care sunt abonaţi la serviciul Digi Net şi Digi TV şi au optat pentru una dintre extraopţiunile HBO sau HBO Maxpak, vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la conţinutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Cu HBO GO, clienţii au acces nelimitat la programele favorite pe PC, smart phone, tabletă și anumite modele de smart TV. Pot urmări tot ceea ce le place la HBO, inclusiv producţii originale HBO, filme de succes, seriale de comedie şi toate episoadele celor mai bune seriale HBO: „True Blood”, „Urzeala tronurilor”, „Imperiul din Atlantic City”, „Anturaj”, „Clanul Soprano”, „Totul despre sex”, „Cartelul crimelor”, dar şi materiale speciale din culisele acestor producţii.

HBO GO le oferă abonaţilor săi: 

  • Peste 2000 de ore de conținut: seriale, filme de top, documentare și programe speciale

  • Opţiunea de a-şi crea un playlist personalizat cu ajutorul căruia urmăresc când doresc toate programele favorite.

  • Posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil

  • Episoade difuzate înainte de premiera la TV

  • Conţinut actualizat zilnic, disponibil timp de cel puţin patru săptămâni

Începând din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraoptiunilor HBO şi HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei care optează începând de astăzi pentru una dintre cele două extraopţiuni. Noile tarife pentru extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regăsi în facturile clienţilor emise pentru luna mai, 2015.

Creşterea tarifelor este cauzată de fluctuaţiile cursului de schimb al monedei naţionale în raport cu principalele valute, în special raportat la dolarul american. Compania RCS & RDS îşi asigură clienţii că depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii şi se preocupă să îmbunătăţească permanent calitatea serviciilor, precum şi să menţina tarifele la valori cât mai accesibile. 

Extraoptiunea HBO (HBO si HBO HD) va costa 13 lei/luna (TVA inclusa) si HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax), 14 lei/luna (TVA inclusa).  

Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 5 lei/lună (TVA inclusă). 

În cazul extraopţiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit îşi vor păstra preţul de 14 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 4 lei/lună (TVA inclusă).

Clienţii care nu sunt de acord cu această modificare au dreptul să renunţe la extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak fără plata vreunei despăgubiri, în termen de 30 de zile de la momentul intrării în vigoare a noilor tarife.

Pe lângă conţinutul variat şi libertatea pe care o asigură aplicaţia HBO GO, abonaţii se bucură şi de o imagine excelentă, dar şi de o metodă foarte simplă de înregistrare. Abonaţii trebuie să îşi activeze serviciul HBO în contul de client Digi Care, iar aplicaţia va genera un cod PIN. Crearea contului pentru aplicaţia HBO GO se va face pe site-ul www.hbogo.ro (după activarea în Digi Care), pe baza numărului unei facturi Digi, emisă în ultimele 6 luni şi cu codul PIN generat după activarea în Digi Care. După crearea contului, clientul se va putea autentifica pe baza adresei de email şi a parolei alese chiar de el.

Pentru dispozitivele mobile, aplicaţia HBO GO poate fi descărcată gratuit din AppStore sau GooglePlay.

Despre RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiază de soluţii integrate de telecomunicaţii şi beneficiază de calitatea şi siguranţa serviciilor marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanentă. Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii regionale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv. 

Despre HBO EUROPE

Home Box Office, cea mai cunoscută reţea de televiziune premium din America, oferă canalele de televiziune premium pentru sistemele analogic, DTH şi pentru platformele MMDS. HBO Europe - deţinut de Home Box Office, Inc. – difuzează în prezent programe de televiziune premium în 15 ţări: Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Bulgaria, Republica Moldova, Slovenia, Croaţia, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina.

HBO Europe oferă în România patru canale HD și SD de filme de înaltă calitate (HBO, HBO Comedy, Cinemax şi Cinemax2) cât şi un serviciu video on demand, HBO GO.

HBO şi Cinemax şi canalele lor multiplex aduc direct în casele abonaţilor cele mai mari blockbustere, producţii originale premiate, seriale, evenimente în exclusivitate, filme europene şi internaţionale. Sediul HBO Europe se află în Budapesta, Ungaria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri