Sezonul reducerilor a început, dar stocurile tind spre zero. Magazinele au lansat promoţii prematur

Data publicării:
reduceri-1

Prima zi de august înseamnă şi debutul sezonului de reduceri în magazine, însă clienţii se plâng că nu prea au ce cumpăra. Multe magazine au furat startul şi au început promoţiile încă din iunie, aşa că acum au rămas fără marfă. Se mai găsesc fie măsuri foarte mici, fie foarte mari.

Reducerile anunţate ajung până la 80 de procente, dar se pot bucura de ele doar cei foarte norocoşi. În magazine se mai găsesc numai produsele rămase după promoţiile din perioada iunie-iulie, când preţurile au scăzut cu până la 40%.

Comercianţii confirmă că s-au măsurile cele mai comune aproape s-au epuizat. La pantofi, se mai găsesc măsurile 36, 40 sau 41.

Cei cărora norocul le surâde plătesc însă acum mai puţin: pentru o bluză care înainte costa 200 de lei, ei scot acum din buzunar numai 40. Iar o ţinută completă care depăşea 1000 de lei înainte de reduceri mai costă acum cel mult 450.

Chiar şi cu marfă puţină, doritori sunt destui, iar ofertele de vară la preţ redus mai rămân valabile până la sfârşitul lunii octombrie.




Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri