Sfârșit de vacanță cu aglomerație pe șosele. Sfaturile polițiștilor

Data publicării:
trafic predeal politie

Pe cât de liber e Bucureştiul în aceste zile, pe atât de aglomerat e DN1, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Mulţi dintre turiştii care au petrecut la munte se întorc acasă. În Predeal, pe sensul de mers către Capitală se circulă în coloană. Poliţiştii au deviat traficul pe rute alternative.

Reporterii Digi24 au făcut două ore și jumătate între Brașov și Predeal. În condiții normale, în acest interval de timp s-ar fi apropiat de București.

Polițiștii au deviat traficul pentru a evita blocajele.

Începând cu ora 14:10, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1, anunță centrul Infotrafic al Poliției Române.

De asemenea, pe DN65 Piteşti - Slatina, traficul rutier este foarte intens, în ambele sensuri. Din această cauză, la ieşirea din Piteşti către Slatina, se circulă în coloană, pe mai mulţi kilometri.Valori ridicate de trafic se întâlnesc şi pe DN7 Piteşti- Râmnicu Vâlcea.

Ttraficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate sub 150 de metri), și pe Autostrada A3 Turda – Gilău, potrivit Infotrafic.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să ruleze cu viteză redusă, adaptată la condițiile de drum și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri. De asemenea, polițiștii le recomandă șoferilor să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate şi să mărească distanţa în mers.

Surse: Digi24 TV, Infotrafic

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri