Sibiu. Copil strivit de remorca plină cu pământ a unui tractor

Data actualizării: Data publicării:
remorca tractor

Un copil de numai patru ani luptă pentru viaţa lui, după ce a fost strivit de remorca unui tractor. S-a întâmplat în localitatea Cisnădioara, din județul Sibiu, chiar sub privirile tatălui său. Remorca tractorului umplută cu pământ, s-a înclinat într-o parte și a căzut peste copilul care se juca în apropiere. Băieţelul e acum în comă, iar medicii sunt rezervaţi.

Băiatul de 4 ani se juca împreună cu alţi copii pe drum. Tatăl său şi doi vecini încercau să răstoarne o remorcă plină cu pământ în curte. Într-o fracțiune de secundă, povestesc sătenii, o parte din remorcă s-a rupt și a căzut peste copil.

„Oameni, lume țipând. Fără cuvinte. Am înțeles că a vrut să dea jos ce e în remorcă și din neatenție, nu știu, probabil copilul a fugit că nu l-a văzut nimeni”, spune o vecină.

Oamenii au reuşit să-l scoată repede pe copil de sub utilaj.

Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU: „Copilul a fost resuscitat de către echipajele medicale și transportat de urgență de către echipajul SMURD la spital cu politraumatisme și în stop cardio-respirator.”

Băiețelul a fost dus spital în stare foarte gravă.

Dr. Ioana Mătăcuță, purtator de cuvânt la Spitalul de Pediatrie Sibiu: „Copilul continuă să fie în stare critică, în comă, ventilat mecanic și instabil hemodinamic. Prognosticul este foarte rezervat”.

Protecția Copilului s-a autosesizat și vrea să afle dacă a fost vorba de vreo neglijenţă a părinţilor copilului sau e un doar accident tragic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri