Siguranţa în caz de incendiu. Explicațiile lui Raed Arafat

Data publicării:
raed arafat in fata ta 4

Continuă disputa între Raed Arafat şi fostul şef al Corpului de Control al premierului din Guvernul Cioloş, Valentin Mircea. Raed Arafat îl contrazice, din nou, pe Valentin Mircea.

Anul trecut, Valentin Mircea a realizat un raport prin care se arăta că multe din spaţiile comerciale nu îndeplinesc condiţiile de securitate în caz de incendiu. Documentul, care nu a fost dat publicităţii, a fost trimis mai multor instituţii, inclusiv la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

Şeful DSU susţine, însă, că acel raport nu aduce nimic nou, ci reprezintă doar o enumerare a localurilor care nu au pus la punct documentaţia de securitate la incendiu. Sunt precizări făcute de Raed Arafat în cadrul emisiunii „În faţa ta”, pe care o puteţi urmări duminică, de la ora 13:05, la Digi24.

Încerc să nu fiu rău în comentarii. Când se referă la...mai ales la personajul respectiv am mai avut punctul de vedere deschis. Raportul nu a venit cu nimic nou, ce nu știam noi. Raportul lui era o enumerare a datelor pe care i le-a dat IGSU și ISU București. Vorbea de localurile (despre) care se știa că sunt încă în situația de realizare a documentelor”, a declarat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri