SlowRiders organizează, sâmbătă, un marș de atenționare a șoferilor

Data actualizării: Data publicării:
29032013-2013-03-30-20h04m38s225

Printre participanții la acest eveniment este și Stelian Muscalu, prezentatorul emisiunii „Business Club”, de la Digi24.

„Dacă aș ieși eu singur în trafic, probabil că aș fi invizibil pentru șoferi. În momentul în care ne vom strânge 50-60 de oameni, depinde cum ne va ajuta și vremea, cu certitudine vom deveni o entitate vizibilă și îi vom putea atenționa pe șoferi cu ajutorul unor stickere”, a spus Stelian Muscalu, la Digimatinal, care a precizat că pasul următor constă într-o acțiune de responsabilizare a motocicliștilor pentru că și ei greșesc în trafic.

Plecarea va avea loc mâine, la 14.30, din rondul de la Maior Coravu. De acolo, motocicliștii vor pleca, împreună cu poliția pe Bulevardul Decebal, apoi pe splaiul Unirii, Splaiul Independenței, spre Arcul de Triumf, IKEA, după care grupul se va întoarce în Piața Victoriei.

„Cei care vor să se alăture pe parcurs sunt bineveniți, atâta timp cât respectă regulile de circulație. Invităm pe toată lumea la acest marș”, au spus organizatorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri