Sociologul Ana Bulai, despre eleva dispărută: Este unul din prea mulții adolescenți singuri

Data publicării:
bulai

„Este unul din prea mulţii adolescenţi singuri în legătură cu care profesorii îşi dau seama destul de târziu că nu au făcut eforturi pentru a o integra în colectiv”, a spus Ana Bulai.

„Faptul că era foarte religioasă, că avea un duhovnic ar fi trebuit să pună semne de întrebare familiei. Trăia o stare de tensiune specifică adolescenţilor, care nu îşi găsesc locul în viață, în mediul în care se află. Nevoia de sprijin poate fi oferită de religie, dar poate fi oferită mai ales de familie, mai ales de grupul de prieteni ”, a adăugat sociologul.

Adolescenta dispărută acum două zile ar fi lăsat un mesaj în care spunea că ar vrea să plece la o mănăstire. Mai mult, ea i-ar fi mărturisit duhovnicului că locul ei este în altă parte şi că se va îndrepta către el.

Nici mama, nici bunica fetei nu vor să creadă că adolescenta, care era o elevă eminentă, fugit de acasă.

La Poliţia Capitalei s-a format o celulă de criză pentru găsirea fetei, la cererea vicepremierului Gabriel Oprea.

„Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri