Șofer beat, împușcat de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalele acestora

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie

Urmărire cu focuri de armă în județul Suceava. Un tânăr de 21 de ani din comuna Vatra Moldoviței a ajuns la spital după ce a fost împușcat de polițiști. Oamenii legii au folosit armamentul din dotare după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalele acestora.

Dana Costache, jurnalist Digi24: Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, aproape de ora 23:00, în comuna Moldovița din județul Suceava.

Un echipaj de la poliția rutieră a încercat să oprească în trafic un autoturism de teren înmatriculat în străinătate, însă șoferul nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție.

Șoferul a continuat deplasarea, așa că mașina de poliție a plecat în urmărirea mașinii de teren.

La un moment, vehiculul a pătruns pe un drum forestier, un drum accidentat, autospeciala de poliție a intrat și ea în urmărire pe acest drum, însă la un moment dat nu a mai putut înainta, așa că polițiștii au deschis focul, prima dată de avertisment, în plan vertical, apoi către mașina de teren.

La scurt timp după acest incident, o persoană anonimă a sunat la 112 și a anunțat că un tânăr de 21 de ani are o plagă împușcată în spate.

Imediat, în apropiere au venit un echipaj de poliție și o ambulanță. Tânărul rănit a mers pe joc până la salvare. El a refuzat să spună cine era în mașina de teren, cine o conducea. De asemenea, se observa că era băut. A fost preluat de echipajul ambulanței și a fost transportat la spital.

Polițiștii au găsit în apropiere alți doi tineri, nici aceștia nu au colaborat, refuzând să spună cine conducea mașina de teren, și de ce șoferul nu a oprit la semnalele polițiștilor.

În cauză a fost deschis dosar penal.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri