Şofer de taxi prins pe DN1 cu 174 de km/h şi sub influenţa drogurilor

Data actualizării: Data publicării:
politia-masina-nou-inscriptionata

Un şofer de taxi a fost prins, joi, pe DN1, în afara oraşului Băicoi, cu viteza de 174 de kilometri pe oră, iar la testarea cu aparatul DrugTest s-a constatat consumul unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

„Aparatul radar a înregistrat un autoturism Taxi al cărui conducător auto circula cu viteza de 174 km/h (+74 km/h peste limita legală admisă). La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Bucureşti. Întrucât manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa unor substanţe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, precizează informarea IPJ Prahova.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, potrivit Agerpres.

Poliţiştii Serviciului Rutier Prahova desfăşoară, joi, o acţiune de tip „BLITZ” pe Drumul Naţional 1, în afara oraşului Băicoi, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor cu efect psihoactiv, precum şi pentru depistarea acelora care nu respectă regimul legal de viteză.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri