Șofer oprit cu focuri de armă în București

Data publicării:
politia masina

Un șofer de 22 de ani din București a fost oprit cu focuri de armă de polițiștii Secției 4, informează un comunicat de presă al Poliției Capitalei transmis Agerpres.

politia masina

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 22 de ani, imediat după săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe asupra unei tinere în vârstă de 19 de ani, respectiv comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise în sectorul 1, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, joi, în jurul orei 23:00, polițiștii Capitalei au observat circulând pe o stradă din sectorul 1 un autoturism cu o femeie pe capotă, care striga după ajutor.

Deoarece conducătorul auto nu a oprit la somațiile polițiștilor, aceștia au executat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare și au procedat la urmărirea autoturismului.

„Peste aproximativ 100 metri, conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor. Tânărul a demarat în trombă și ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecție al căii de rulare a tramvaiului”, se mai arată în comunicatul de presă.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 4 Poliție.

Potrivit polițiștilor, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că tânăra a avut o relație de concubinaj pe care a încheiat-o în urmă cu puțin timp cu cel în cauză, motivul fiind comportamentul violent generat de gelozia excesivă, iar la momentul respectiv, în urma unor discuții, tânăra s-a așezat în fața mașinii, acesta demarând în viteză.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților.

În urma utilizării armamentului nu au rezultat victime sau pagube materiale, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri