Şoferiţă amendată pentru că şi-a parcat regulamentar maşina

Data actualizării: Data publicării:
masina lugoj

O şoferiţă a reclamat faptul că a fost amendată pentru că şi-a parcat perfect regulamentar maşina. Incidentul s-a petrecut la Logoj.

masina lugoj
FOTO: lugojinfo.ro

 

Femeia, persoană cu handicap, a parcat autoturismul chiar în faţa Primăriei Lugoj pe locul destinat persoanelor cu dizabilităţi. La întoarcerea la maşina, ea a văzut pe geamul lateral o înştiinţare conform căreia a încălcat legea şi riscă o amenda de până la 435 de lei.

Lăsand la o parte greşeala gramaticală scoasă în evidenţă pe autocolant, femeia a fost mirată că agentul constatator nu a observat semnul distinctiv al maşinii, plasat pe luneta automobilului. Şoferiţa spune că va contesta sancţiunea.

Preşedinta Asociaţiei Handicapaţilor Fizic Lugoj, Dorina Vărgatu, a reacţionat faţă de acest incident: „Nu înţeleg ce se întâmplă în acest oraş, în această ţară. Nu se leagă nimeni de maşinile care nu sunt ale persoanelor cu handicap, dar ocupă locurile rezervate, în schimb, oameni care merg dificil trebuie să fie puşi în situaţia de a rezolva greşeala unor poliţişti neatenţi? Ruşine!”.

Sursa lugojinfo.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri