Șoferul care a distrus barierele de cale ferată de la Brănești era beat. O oră mai târziu, s-a răsturnat cu mașina și a ajuns la spital

Data actualizării: Data publicării:
masina
Momentul în care un șofer rupe bariera de la trecerea peste calea ferată din Brănești. Foto: Captură video

Cursa nebună a șoferului care a rupt bariera de la trecerea peste calea ferată din Brănești s-a terminat la spital după ce bărbatul s-a răsturnat cu mașina, la scurt timp de la incidentul surprins de camerele de supraveghere. Polițiștii au descoperit că acesta avea o alcoolemie de peste 1 la mie în aerul expirat. Conducătorul auto este cercetat acum pentru distrugere dar și pentru că a condus sub influența alcoolului.

Alexandra Dinu, jurnalist Digi24: După apariția imaginilor pe internet, polițiștii au reușit să pună cap la cap cele două evenimente și și-au dat seama că șoferul care a rupt bariera de cale ferată din Brănești este același cu cel care s-a răsturnat cu mașina în aceeași zi.

Pe imaginile filmate de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum autoturismul vine cu viteză foarte mare spre barierele care erau deja coborâte și le rupe fără să schițeze o frână. Doar norocul a făcut ca în acel moment să nu treacă un tren și să-l lovească în plin.

Totul s-a întâmplat la ora 19.38. Polițiștii au descoperit că bărbatul și-a continuat cursa nebună încă o oră și zece minute, până când a pierdut controlul volanului și a lovit parapeții de pe DN3 iar mașina s-a răsturnat pe plafon.

Polițiștii ajunși la fața locului au descoperit că șoferul avea o alcoolemie de 1,03 în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

El este cercetat acum pentru că a rupt barierele, mai exact pentru distrugere, dar și pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

 

Editor : Ioana Coman

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri