Video Șoferul din București căutat de polițiști amenință pe Instagram: „Ești gabor... dacă te lasă familia mea să dormi liniștit în pat”

Data actualizării: Data publicării:
Un șofer căutat de polițiști se filmează pe Instagram
Vânat de oamenii legii, fugarul și-a găsit timp să posteze un clip pe Instagram, în care amenință polițiștii.

Polițiștii din Capitală caută miercuri noaptea, prin tot orașul, un tânăr șofer care a trecut pe roșu la semafor, a refuzat să oprească la control, iar apoi a fugit de agenți și jandarmi lovind două mașini. Incidentul s-a petrecut în Sectorul 4. După ce a scăpat de forțele de ordine, teribilistul și-a abandonat autoturismul de lux, pe o stradă din apropiere. În ciuda faptului că este vânat de polițiști, fugarul și-a găsit timp să posteze un clip pe Instagram. Și nu orice fel de clip. Mesajul este unul de amenințare tot la adresa poliției.

ACTUALIZARE: Șoferul care a fugit aseară de mai multe echipaje de polițiști și jandarmi a fost prins joi dimineață.

Bărbatul în vârstă de 26 de ani a fost găsit în cartierul Rahova, sectorul 5 al Capitalei.

- L-a lovit pe ăla.
- Dă-te jos, dă-te jos!
- Fugărea o fată mai devreme.
- Mamă, e mort săracul. E mort, mort.
- Uite jandarmii!
- Băi, băieții!

Aceste scene au fost surprinse în sectorul 4 al capitalei, în apropiere de Colegiul Gheoghe Șincai. Bărbatu de la volan fusese filmat de o cameră de bord cum depășise pe partea dreaptă o mașină.

Ulterior, a trecut pe culoarea roșie a semaforului punând în pericol viețile pietonilor. Imediat după, un polițist a încercat să-l legitimeze pe șofer. Tânărul a refuzat, iar agentul a chemat în ajutor mai mulți jandarmi. Nici atunci, șoferul nu a fost intimidat.

Deși forțele de ordine au încercat să-i spargă geamul. N-a mai ținut cont de nicio regulă și a plecat în viteză cu mașina, lovind alte două vehicule, care îi stăteau în cale.

- Coboară din mașină!
- Sparge geamul, sparge geamul!
- Ai grija la picior.
- Lovește oamenii...

La scurt timp după scandalul din stradă, mașina bărbatului a fost găsită abandonată, la doar un kilometru distanță.

Cu polițiștii pe urmele sale, șoferul teribilist a postat un mesaj video sfidător pe Instagram, în care îi amenință pe polițiști.

Când vedeți girofarul ăla, ce faceți, mă? Stați, măi, cuminți. Ești gabor. Și dacă ești @#$%^& și dacă ești femeie și dacă ești @#$%^, să @@$%%^ dacă te lasă verii mei, familia mea, dacă te lasă să dormi în pat liniștit. Dacă nu-ți bagă 20 de @#$%^...

Nu ar fi prima dată când bărbatul are probleme cu legea. A fost cercetat într-un dosar penal pentru deținere de droguri, dar în 2020 cazul său a fost clasat.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri