Dorel a lovit la Caracal. Circulația, blocată o oră

Data actualizării: Data publicării:
politie caracal

Povestea lui „Dorel” - nume devenit simbol al angajatului neîndemânatic - s-a petrecut din nou, de data aceasta la Caracal, cu un personaj numit Dorel și în realitate. Circulaţia a fost blocată aproape o oră, la ieșirea din oraş, după ce șoferul a lovit un limitator de înălțime. Bucata mare de ciment s-a prăbușit pe asfalt și traficul a fost deviat pe o rută ocolitoare. Și circulația trenurilor pe ruta Craiova - București a fost oprită până ce reprezentații de la căile ferate au verificat linia. Șoferul s-a ales cu o amendă de 1.300 de lei.

„M-am speriat foarte tare, nu m-am așteptat dacă am trecut de atâtea ori pe aici”, a declarat șoferul Dorel Dumitrana.

Șoferul de 54 de ani face des traseul Slatina-Caracal. De această dată, brațul excavatorului a fost ridicat prea mult și a rupt limitatorul.

Am trecut și cu utilaje mai înalte, nu știu ce s-a întâmplat, trec săptămânal, am auzit o dată lovind și când m-am uitat în urmă, era pasarela căzută”, a povestit Dorel Dumitrana.

Circulația în zonă a fost blocată timp de aproape o oră. Toate mașinile au fost deviate pe o rută ocolitoare, pe drumul comunal Fărcașele-Dăneasa.

Șoferul a fost amendat cu 1.300 de lei și testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost negativ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri