Solistul trupei Goodbye to Gravity va fi operat, astăzi, în Olanda

Data publicării:
andrei galut

Andrei Găluţ, Alex Pascu, Bogdan Enache, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru. Ei erau Goodbye to Gravity, una din cele mai de succes trupe heavy-metal din România ultimilor ani.

Chitariştii formaţiei, Vlad Ţelea şi Mihai Alexandru, au murit în Club Colectiv.

La nouă zile de la incendiu, şi inima toboşarul trupei, Bogdan Enache, a încetat să mai bată. După dezastrul din club, el a fost internat la Spitalul de Arsuri, iar, ieri, o aeronavă ar fi trebuit să-l transfere la Zurich.

Aeronava s-a întors însă din drum, pentru că tânărul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii s-au străduit să-l resusciteze mai bine de o oră, dar a fost în zadar.

Ceilalţi doi membri ai trupei Godbye to Gravity se zbat de mai bine de o săptămână să supravieţuiască. Au arsuri puternice pe corp şi pe căile respiratorii, iar organismul le este otrăvit de substanţele toxice emanate de arderea chimicalelor. Respiră cu ajutorul aparatelor şi numai medicii ştiu cu ce eforturi i-au ţinut în viaţă.

Andrei Găluţ, solistul trupei, este tratat acum într-un spital din Olanda.

Alex Pascu este basistul Goodbye to Gravity. E internat la Floreasca, dar în ultimele zile, starea sa s-a agravat. Familia şi prietenii se roagă pentru el, iar medicii români îl pregătesc şi pe el pentru un transfer peste hotare.

Imaginile înregistrate cu doar câteva minute înainte ca incendiul să cuprindă clubul Colectiv îi arată pe cei cinci tineri în seara lor cea mare. La capătul a doi ani de muncă, îşi lansau noul album în faţa fanilor. Când focul a cuprins stâlpii de susţinere şi tavanul localului, ei erau pe scenă, departe de ieşirea îngustă a clubului care a îndoliat o ţară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri