SOLUȚIE PENTRU AMBUTEIAJE. A început montarea pasarelelor pe DN1

Data publicării:
pasarele

Azi noapte a început montarea pasarelelor care ar trebui să îi scape de probleme pe şoferi. Este vorba însă despre o soluţie temporară, până când va fi gata autostrada.

Noaptea trecută au fost montate pasarele la Buşteni şi Azuga, sub atenta supraveghere a ministrului de interne Radu Stroe şi a vicepremierului Gabriel Oprea. Cele patru pasarele vor costa aproape o jumătate de milion de euro. Primarii nu sunt însă foarte încântaţi de această decizie. Ei se tem că pasarelele vor distruge aspectul staţiunilor.

Montarea pasarelelor care ar trebui să decongestioneze traficul în staţiunile Azuga şi Buşteni a început la puţin timp după miezul nopţii. În sprijinul muncitorilor au venit şi poliţiştii, care au deviat camioanele şi autocarele pe DN1A, în timp ce autoturismele au circulat pe străzile laterale din localităţi.

Restricţia a fost ridicată în jurul orei 06:00. Conform autorităţilor locale din Prahova, costul unei astfel de pasarele este de aproximativ 80.000 de euro plus TVA. Cele patru pasarele, care vor înlocui trecerile de pietoni, urmează să fie deschise la 15 august. Traficul pe DN1, pentru că vor fi montate pasarele şi în Comarnic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri