Sorin Oprescu: Focul de artificii din acest an va fi mai mult decât a fost vreodată 

Data publicării:
Artificii revelion piata Constitutiei-Mediafax Foto-Adriana Neagoe

Loredana, Connect-R şi Vunk sunt câteva dintre numele mari care vor cânta pe o scenă uriaşă din centrul Capitalei. Bonus, primarul general Sorin Oprescu promite un foc de artificii de neuitat.

Municipalitatea plătește pentru petrecere în jur de 200.000 de euro.

„Pe 30 seara, scena va fi terminată, pentru că avem repetiţii undeva începând cu ora 15.00, pe scenă vor urca artiştii pentru repetiţie”, a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers să vadă stadiul lucrărilor la scena din Piaţa Constituţiei, unde municipalitatea organizează petrecerea de Revelion 2014.

Autoritățile au pregătit peste 20 de tone de tone de materiale pirotehnice pentru focul de artificii pentru noaptea dintre ani.

„Focul de artificii anul ăsta e mai mult decât a fost vreodată și eu sper să iasă foarte bine, să-i mulțumească și pe cei din palat și pe cei prezenți aici. Eu invit pe toți bucureștenii, plăcerea dânșilor e și plăcerea noastră, aceea de a avea câteva ore de distracție, de a simți foarte bine și de a creste și titlul de speranță pentru anul care vine. M-au obișnuit bucureștenii: 40.000, 50.000 avem locuri pentru toată lumea și sper ca toată lumea să se simtă bine”, a spus primarul general.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri