Soția lui Mircea Băsescu: „A existat o presiune extraordinară, cu venit noaptea pe sub garduri și sunat la interfon de-mi sărea inima”

Data publicării:
doinita basescu captura

Știu doar că a existat o presiune extraordinară din partea lor, cu venit noaptea pe sub garduri și sunat la interfon de-mi sărea inima. Și mă întrebam ce vor, că nu cred că-i era dor lu’ aia mică de noi!? Veneau şi vai de mine năşicule, că e bolnav, că nu suportă că are boală la inimă, că are nu ştiu ce. De nenumărate ori. Şi noi: 'Da, vă credem... O să se stabilească în justiţie'. Ce să-i spui, să-i dai pe uşă afară?! A fost o situaţie extrem de delicată”, a spus Doinţa Băsescu.

Ea a mai spus că nu se îndoieşte de nevinovăţia lui Mircea Băsescu.

Ce se întâmplă este un lucru pe care nu îl merităm, am crezut în nişte valori pe care le-am respectat. Soţul meu este cinstit, corect, nu ar face nicodată lucrurile care i se reproşează acum. Aşa ne-am educat şi copiii.

Îl aştept acasă, aşa cum - fiind soţie de marinar -, l-am aşteptat ani de zile. Mă rog să fie sănătos, să aibă puterea să depăşească această situaţie. Ştie că suntem puternici pentru că aşa am fost mereu, am reuşit să depăşim orice situaţie”, a spus ea.

Procurorii îl acuză pe Mircea Băsescu de trafic de influenţă. Fratele preşedintelui României ar fi primit 250.000 de euro prin intermediari de la familia interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Procurorii DNA l-au reţinut pentru 24 de ore. De asemenea, a fost reținut şi cel care ar fi intermediat afacerea, Marian Căpăţână.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri