Sari la conținut

Soţia şefului ISU Vaslui a vrut să promoveze ca ofiţer, dar nu a reuşit nota 1.00 la probele fizice

Soţia şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, angajată ca plutoner adjutant şef în cadrul instituţiei, nu s-a prezentat la două concursuri de promovare pe un post de ofiţer, după ce la un examen anterior din urmă cu câteva zile nu a reuşit să obţină nici nota 1.00.

femeie alergare pista shutterstock_236846443

FOTO: shutterstock

Ultimele două concursuri de promovare în corpul ofiţerilor în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au fost pierdute de către soţia şefului insituţiei, Ghiorghe Blagoci, prin ”neprezentare”, după ce a refuzat să se prezinte la susţinerea evaluării performanţelor fizice.

Conform rezultatelor publicate de site-ul ISU Vaslui, plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci figurează ca absent atât la concursul pentru postul de ”ofiţer principal I - secretariat tehnic permanent”, cât şi la cel pentru funcţia de ”ofiţer principal - control”. În aceste condiţii, după cele trei concursuri la care s-a înscris şi pe care nu a reuşit să le promoveze, soţia şefului ISU Vaslui va rămâne în continuare subofiţer în cadrul instituţiei.

La primul concurs pentru promovarea în corpul ofiţerilor, plutonerul adjutant şef Mihaela Gabriela Blagoci nu a obţinut nici măcar nota 1.00 la proba ”viteză” a testelor fizice, ceea ce a determinat-o să abandoneze ulterior susţinerea celorlalte două teste de evaluare a performanţelor fizice, respectiv ”abdomene” şi ”rezitenţă pe distanţa de 800 de metri”. Astfel, pentru a fi notată cu 1.00, soţia şefului ISU trebuia să scoată timpul de 12,9 secunde pe distanţa de 50 de metri. Însă, cu 13,44 secunde, Mihaela Gabriela Blagoci nu s-a încadrat în grila prevăzută de concurs.

Astfel, din cei 12 candidaţi prezenţi la concursul pentru postul de ”ofiţer I - analiză, evaluare şi coordonare intervenţie”, soţia şefului ISU a fost singura respinsă, restul concurenţilor obţinând, cu o singură excepţie, nota 10.

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă