Soția sirianului găsit mort în portbagaj și amantul acesteia, condamnați la închisoare pe viață

Data publicării:
ciocanel-2

 

 Haj Saleh Moustafa

Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în aprilie 2015, ei fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.

Din cercetări a rezultat că Andreea Pătrașcu i-a administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacție.

Andreea Pătrașcu și Gabriel Arhire și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor și au dat detalii despre cum au ajuns să săvârșească această crimă.

Astfel, Haj Saleh Moustafa și Maria Andreea Pătrascu s-au căsătorit în 1996, dar mariajul lor a fost afectat de numeroase neînțelegeri, generate și de infidelitățile sirianului. În septembrie 2014, femeia l-a cunoscut pe Alfons Gabriel Arhire, prin intermediul unei rețele de socializare, între cei doi legându-se o relație.

Prin decembrie 2014, femeia spune că a descoperit în telefonul soțului mai multe mesaje pe care acesta le schimbase cu o femeie - „Karina”, despre care a dedus că ar fi o amantă pe care sirianul o avea la Constanța. La acel moment, cei doi soți au avut o discuție aprinsă, motiv pentru care Andreea Pătrașcu l-a sunat pe Alfons Gabriel Arhire și i-a dezvăluit conținutul mesajelor din telefon. Ulterior, cei doi au pus la cale uciderea sirianului și au sperat că principalii suspecți vor fi reprezentații unor firme din domeniul hotelier, la care Haj Saleh Moustafa avea niște datorii.

În timpul anchetei, Alfons Gabriel Arhire a susținut că omorul a fost comis „din dragoste”, însă femeia a declarat că, după ce a citit mesajele dintre sirian și amanta lui, se „temea” pentru viața ei, mai ales că sirianul ar fi fost un om violent, care o bătea des.

„Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor”, declara în aprilie 2015 procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Soția sirianului era consilier la Inspecția Muncii în cadrul Departamentului Relații Internaționale, iar Arhire a absolvit Facultatea de Drept și Seminarul Teologic Liceal București.

Citiți și:
Bărbatul găsit mort în portbagaj, lângă Secţia 9 de Poliţie, era un afacerist care dispăruse de câteva luni

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri