Spulberați de bolid în stația de autobuz. „Ne e frică și nouă ca pietoni!”

Data publicării:
femeie vox accident medic

Accident grav, sâmbătă, în centrul Capitalei. Trei oameni au fost răniţi, după ce şoferul unui bolid a intrat în viteză în staţia de autobuz. Răniţii au fost duşi la spital, iar şoferul a ajuns la poliţie, ca să dea explicaţii oamenilor legii.

Şoferul a pierdut controlul direcţiei imediat după ce a ieşit din sensul giratoriu de la Arcul de Triumf, apoi cu vizeză a ajuns pe banda 1, a sărit pe trotuar şi în cele din urmă s-a izbit direct în refugiul din stația de autobuz, unde se aflau trei persoane care aşteptau.

Răniţi, toţi cei trei oameni au fost transportaţi la Spitalul Elias, adică chiar acolo unde lucrează şi medicul care a produs accidentul. Conducea o maşină cu mulţi cai putere, iar poliţiştii spun că nu şi-a adaptat vizeaza la condiţiile de drum. Staţia de autobuz a fost complet distrusă.

„Aţi văzut ce maşină avea, da? Chiar cred că staţiile astea ar trebui puse la cel puţin patru, cinci metri de bordura asfaltului. Cabina aceea a avut şi laterala din spate, deci oamenii aceea nici nu au putut măcar să fugă undeva”, spune un bărbat.

„Ne e frică şi nouă ca pietoni. Eu am fetiţa căreia îi spun mereu să stea departe de staţie”, mărturisește o femeie.

Medicul a fost testat cu etilotestul şi nu consumase alcool înainte să urce la volan. Acum ar putea fi cercetat pentru vătămare corporală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri