Stadionul "Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu va fi modernizat cu 20 de milioane de euro

Data publicării:
stadion

 

Anunţul a fost făcut de Dragnea la întâlnirea pe care acesta a avut-o, alături de premierul Ponta şi de mai mulţi miniştri, cu autorităţile locale din Gorj, cărora le-au prezentat principalele investiţii care vor fi făcute în judeţ.

„Prin preluarea acestei investiții de către CNI se dorește reabilitarea, modernizarea și extinderea arenei astfel încât să îndeplinească condițiile necesare pentru găzduirea de meciuri ale competițiilor UEFA până în faza de semifinală. (…) Noul complex sportiv va avea o capacitate de minimum 12.500 locuri acoperite, număr suficient pentru găzduirea competițiilor menționate”, a spus Dragnea.

„Spațiul de cazare pentru sportivi va fi de minimum 40 de camere, cu toate dotările necesare, inclusiv facilități de recuperare, vestiare pentru jucători, arbitri și oficiali, cabinet medical, cabinet antidoping, săli de încălzire, spații pentru spectatorii VIP, spații pentru alimentație și comerț, spații pentru presă și conferințe și activități de protocol, un sistem performant de sonorizare și iluminare, o bună acustică, precum și un sistem de protecție a spectatorilor împotriva intemperiilor și a soarelui puternic”, a adăugat el.

Dragnea a mai spus că la stadion vor fi amenajate și 2.500 de locuri de parcare, proiectul urmând să fie realizat într-o perioadă cuprinsă între 18 și 24 de luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri