Stâlpul „mutat” este tot în drum. Dan Șova susține că stâlpul din mijlocul centurii Craiovei a fost scos

Data publicării:
stalp-2

Întrebat despre situația hilară de pe şoseaua din vecinătatea Craiovei, Dan Şova, ministrul Marilor Proiecte de Infrastructură, a spus că problema a fost rezolvată.

„Stâlpul nu mai este. (...) Dacă vă duceţi acolo, nu mai există”, a spus ministrul.

Imediat după declaraţiile ministrului, reporterii Digi24 au făcut o vizită pe şantier şi au descoperit că stâlpul tronează în continuare în mijlocul centurii de sud a Craiovei.

La aproape două săptămâni după ce a devenit vedetă, stâlpul din mijlocul străzii se află tot acolo. Nimeni nu se grăbește să-l înlăture, iar odată cu vremea rea, mutarea acestuia va fi tot mai dificilă.

Problema a apărut atunci când societatea care construieşte centura de sud a Craiovei a solicitat firmei de electricitate să mute stâlpul. Pentru lucrare, CEZ Oltenia a cerut 1,8 milioane de lei, însă constructorul a considerat uriaşă această sumă.

Centura de sud a Craiovei ar fi trebuit finalizată pe 21 noiembrie. La câteva zile după acest termen, lucrările sunt departe de a fi gata.

Constructorii mai au de turnat asfalt, de săpat şanţurile de pe marginea şoselei şi de finalizat un pod. Valoarea lucrărilor pentru acest tronson al centurii, între Cârcea și Pieleşti, este de 10 milioane de euro.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri