Stăpânii distracției din Centrul Vechi - oameni de afaceri și foști demnitari

Data publicării:
centrul vechi

Unul dintre cei care dețin un club în Centrul Vechi al Capitalei este omul de afaceri Sergiu Diacomatu. El a devenit cunoscut în urmă cu mai puțin de un an, atunci când a fost arestat preventiv alături de fosta șefă DIICOT, Alina Bica, în primul dosar ce viza despăgubiri acordate ilegal. Mai exact, l-ar fi ajutat cu mai bine de 60 de milioane de euro din banii statului pe un partener de afaceri al lui Dorin Cocoș.

Acesta este asociat la rândul său în administrarea unui club care funcționează într-o clădire care nu prezintă risc seismic, cu un actor care mai deține un bar în Centrul Vechi, alături de omul de afaceri Honorius Prigoană.

Un al treilea personaj care deține afaceri în Centrul Vechi, mai exact o clădire în care funcționează un club dar și un restaurant, este Edmond Tălmăcean. Acesta a fost membru al mai multor partide politice în ultimii ani, a fost funcționar în cadrul mai multor instituții, iar în prezent s-a retras în mediul de afaceri și administrează acest club, potrivit jurnaliștilor de la Rise Project.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri