Stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului: Îmi pare rău că n-am anunțat Poliţia mai devreme. Iulia era la noi

Data publicării:
p ioan rarau

Îmi pare rău c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi. Nu mi-am dat seama. Îmi pare rău că n-am anunţat Poliţia mai devreme şi nu am luat legătura cu familia fetei", a spus preotul Ioan Larion Neagoe, stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului, potrivit adevarul.ro.

Înainte de a se urca în tren la Suceava, Iulia şi-a sunat mama. I-a cerut iertare şi a anunţat-o că se întoarce acasă. Convorbirea a fost însă interceptată, aşa că poliţia a aflat de planurile fetei de a lua trenul spre casă.

Foto: yanush.wordpress.com

Duhovnicul Iuliei Ionescu spune că îi prevenise pe părinţi că adolescenta dorea să plece la o mănăstire. Şi că este foarte probabil ca mama copilei să fi ştiut unde să o caute. Cu toate acestea, femeia a negat această variantă şi a vorbit despre răpire. 

Nu este singura problemă care trebuie lămurită acum de anchetatori. Conform unor surse din Poliţia Suceava, Iulia ar fi declarat şi că a stat la Mănăstirea Acoperământul Maicii Domnului de la Dorna Arini, din Suceava, dar stareţa de acolo o contrazice. 

Iulia Ionescu a plecat de acasă miercurea trecută. I-a lăsat mamei un bilet în care scria că pleacă la o mănăstire. Anchetatorii trebuie să afle acum adevărul din spatele unui caz în care aproape nicio declaraţie nu se potriveşte cu alta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri