Staţiunea Slănic-Moldova a rămas fără apă minerală

Data publicării:
slanic moldova

Oameni din toată ţara, veniţi să se trateze cu apele din staţiunea cunoscută drept Perla Moldovei şi-au prelungit degeaba concediul. De aproape două săptămâni, la niciun izvor nu mai curge strop de apă.

Hotelierii sunt şi ei nemulţumiţi, căci se tem pentru afacerile lor şi chiar de reclamaţii din partea clienţilor care au plătit ceva şi nu au primit.

Ioan Munteanu, administrator de hotel: „Avem contracte și cu Republica Moldova, inclusiv cu casa de asigurări, noi avem oameni care vin atât pentru baza de tratament, cât și pentru cura balneară de apă minerală”.

Problema, susţine primarul din Slănic-Moldova, vine de la firmă în insolvenţă al cărei manager a închis pompele din clădirea în care apa izvoarelor este adusă din munte. Mai mult, acesta a blocat şi accesul în clădirea care adăposteşte utilajele.

Andrei Șerban, primar Slănic Moldova: „Eu consider că este un sabotaj la tot ce înseamnă activitatea stațiunii Slănic Moldova”.

Reprezentanţii firmei dau vina pe primăria din Slănic Moldova care, spun ei, ar întreţine o ilegalitate pe terenul lor.

Şi Poliţia Judeţeană Bacău face acum cercetări, în baza sesizării primite de la primărie. Problema s-ar putea rezolva în justiţie, ceea ce face ca sezonul estival la Slănic Moldova să fie pus sub semnul întrebării.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri