STB neagă că autobuzul care a lovit patru mașini și s-a oprit într-un bloc a rămas fără frâne

Data actualizării: Data publicării:
accident-autobuz-stb

Societatea de Transport București vine cu precizări în cazul autobuzului care a lovit patru mașini și apoi s-a oprit într-un bloc, rănind patru persoane. Nu ar fi vorba de o defecțiune a frânelor sau de o altă problemă tehnică, susține compania într-un comunicat.

accident-stb-pod-basarab-grozavesti-inquamphotos-octav-ganea (4)
accident-stb-pod-basarab-grozavesti-inquamphotos-octav-ganea (4)

Fotografii: Inquam Photos / Octav Ganea

„După primele verificări, STB SA neagă posibilitatea ca evenimentul rutier provocat de autobuzul care a lovit patru autoturisme să fi fost provocat de disfuncții ale sistemului de frânare sau din alte cauze tehnice. Autobuzul a fost sigilat criminalistic si transportat într-o autobază a STB SA, unde, marți, 30 aprilie, va fi verificat din punct de vedere tehnic de o comisie de specialiști”, se arată în comunicatul STB.

Compania spune că, din primele informații, șoferului i s-ar fi făcut rău la volan. Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații medicale, potrivit STB.

Potrivit martorilor, autobuzul STB de pe linia 163 care circula din direcția Gara Basarab spre Regie, pe Șoseaua Orhideelor, a lovit patru mașini, a distrus un zid și s-a oprit într-un bloc.

Patru persoane au fost rănite ușor. Este vorba despre conducătorii autovehiculelor aflate în mișcare și un pasager aflat într-unul dintre autoturisme.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri