Suceava: O tânără a fost arestată pe loc după ce le-a cerut polițiștilor să-i sune prietenul și să-l convingă să o ia de soție

Data actualizării: Data publicării:
catuse_crop

O tânără în vârstă de 24 de ani din Constanţa a fost încarcerată după ce s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Suceava pentru a-i ruga pe poliţişti să-i sune prietenul şi să-l convingă să o ia de soţie. Oamenii legii au constatat că pe numele acesteia fusese emis un mandat de executare a unei pedepse de trei ani de închisoare. Ea fusese condamnată luna trecută de Judecătoria Constanţa pentru furt, iar decizia a rămas definitivă pentru că nu a fost atacată.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Suceava, o femeie în vârstă de 24 de ani din Constanţa s-a prezentat, miercuri seară, la sediul Poliţiei municipiului Suceava.

Tânăra le-a cerut oamenilor legii să îi sune prietenul, care este domiciliat tot în Constanţa, şi să-l convingă să o ia de nevastă.

În momentul când au legitimat-o, poliţiştii au constatat că pe numele acesteia fusese emis un mandat de executare a unei pedepse de trei ani de închisoare pentru furt. Ea fusese condamnată luna trecută de Judecătoria Constanşţa, iar decizia instanţei a rămas definitivă, nefiind atacată la instanţa superioară.

Ca urmare, tânăra a fost încătuşată şi escortată la Penitenciarul Botoşani, unde a fost încarcerată.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri