Sari la conținut

„Superjurnalul” revine la Digi24: Alina Gorghiu, invitata primei ediţii

 

Echipa "Superjurnalului" 

La noi în echipă, aceasta este cea mai importantă sarcină, să observăm şi să comentăm tot ce este relevant în domeniul ştirilor. Nou este totul, fiindcă ştirile vechi nu contează”, spune Toni Grecu.

Sezonul de toamnă al emisiunii aduce cu el şi multe noutăţi, după cum o spune chiar Toni Grecu.

Avem două rubrici pe care ni le dorim permanente: Republica Animată România, un desen animat în serial cu politicieni de marcă. În ediţia de duminică, personajele de desen animat sunt primii doi bărbaţi ai ţării: Klaus Iohannis şi Victor Ponta. Altă rubrică nouă pe care ne bazăm se numeşte Şcoala Vieţii cu SOV. Ne-am inspirat din excepţionalele filmuleţe postate de ex-mogulul Sorin Ovidiu Vîntu pe Facebook. Prima temă este despre manipulare sau cum se cucereşte o persoană privind-o la baza nasului. Recunoaştem că personajul virtual, deşi este foarte comic şi bine jucat de Dragoş Muşat, nu îl poate egala pe original”, spune Toni Grecu.


În ediţia de duminică a „Superjurnalului”, invitat special este Alina Gorghiu, co-preşedinte al PNL. Cu mult umor, ea le-a povestit lui Toni Grecu şi lui Jojo despre jocurile copilăriei, dudele mâncate de pe jos şi plimbările cu vaca, la ţară. Alte subiecte, precum situaţia delicată a imigranţilor care au luat cu asalt Europa, sunt tratate cu mult umor în emisiunea de divertisment de la Digi24.

Nu vom aborda latura dramatică a situaţiei acestor oameni, ci una mai relaxată şi veselă. Toată lumea vorbeşte despre exod, dramă, frica Occidentului că vor fi năpădiţi de popoarele arabe, dar în România nu vrea nimeni să vină. Despre asta vom vorbi noi. Şi cred că va fi foarte comic”, spune Toni Grecu.

Duminică, de la 22.00, la Digi24, începe “Superjurnalul”. Imagini inedite şi în exclusivitate de la filmări gasiti pe pagina de Facebook a emisiunii.

Digi24 este un canal liber la retransmisie. În martie 2014 a intrat, în urma unei decizii a CNA, în grila must carry. Astfel, Digi24 ar trebui să se regăsească în grilele TV ale tuturor operatorilor de cablu din România.