Un copil de 7 ani a murit după ce tatăl său l-a rănit grav cu drujba în zona gâtului. Bărbatul tăia stuf în județul Tulcea

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție
Un bărbat care tăia stuf cu drujba ar fi tăiat gâtul unui copil de 7 ani

Polițiștii tulceni au fost sesizați miercuri seară că un bărbat care tăia stuf cu drujba l-a rănit grav în zona gâtului pe fiul său în vârstă de șapte ani. Din nefericire, minorul a decedat, anunță IPJ Tulcea.

ACTUALIZARE 19:00 - Un bărbat de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, județul Tulcea, și-a rănit propriul copil în timp ce tăia stuf cu o drujbă. Din greșeală, acesta l-ar fi atins pe fiul său în vârstă de 7 ani cu drujba în zona gâtului, iar acesta a decedat, anunță IPJ Tulcea.

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. În continuare, polițiștii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului”, mai menționează sursa citată.

„I-au fost tăiate arterele mari de la baza gâtului, iar medicii nu au mai avut ce să facă. În sprijinul copilului, un elicopter medicalizat din Galaţi s-a ridicat de la sol pentru a ajunge la Turcoaia”, a precizat directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Radu Sicinschi.


Știrea inițială:

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi spus că l-a rănit pe băiat din greșeală. Anchetatorii au declarat că tatăl a fost cel care a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

La fața locului s-a deplasat de urgență o echipă medicală care efectuează manevre de resuscitare pentru salvarea minorului.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs fapta.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri