Suspecții din dosarul de fraudă bancară ajung astăzi în fața instanței

Data publicării:
1911frauda 20bancara-34196

Judecătorii urmează să decidă dacă îi vor pune în libertate pe cei arestați, dar și dacă vor fi luate alte măsuri împotriva celor liberi.

Avocații încearcă să îi convingă pe magistrați de faptul că suspecții din acest dosar sunt aduși în fața instanței fără prea multe probe și vor eliberarea celor șase care sunt cercetați în stare de arest, dar și menținerea măsurii de cercetare în libertate pentru celelalte 18 persoane.

Pe de altă parte, procurorii spun că au venit cu dovezi importante, așa că ar fi indicată nu numai menținerea de arest în cazul celor șase, dar și arestarea celor 18 suspecți care sunt cercetați în stare de libertate.

Ancheta din acest dosar a început în urmă cu aproximativ șapte luni, timp în care polițiștii au efectuat numeroase misiuni pentru a descoperi membrii rețelei, dar și modul în care aceasta era organizată. De altfel, la începutul lunii noiembrie au fost efectuate nu mai puțin de 50 de percheziții domiciliare în urma cărora 100 de persoane au fost aduse la audieri.

Prejudiciul depășește, spun anchetatorii, 100 de milioane de euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri