Suspectul reținut pentru jaful de la casa de pariuri din Târgu Jiu spune că nu mai știe exact ce a făcut

Data publicării:
autor jaf casa pariuri

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut la Târgu Jiu şi este acuzat că ar fi jefuit o casă de pariuri din oraş. La audieri, suspectul şi-a prezentat scuze şi a susţinut că era băut atunci când a furat 17.000 de lei. Toţi banii au fost recuperaţi.

Sub pretextul că vrea să schimbe 50 de lei, un tânăr a intrat într-o casă de pariuri din Târgu Jiu. A lovit-o pe angajata firmei, a lovit-o şi a plecat cu 17.500 de lei, încasările din acea zi.

Autorul jafului a fost prins de poliţişti la aproape 20 de ore de la comiterea infracţiunii. Imediat după ce a dat lovitura la casa de pariuri, s-a bărbierit pentru a nu fi recunoscut şi nici nu s-a întors acasă.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată” - a precizat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

La audieri, suspectul ar fi declarat că a fost băut şi că nu ştie exact ce a făcut.

Şi-a cerut scuze. A dat vina pe alcool”, a spus Mircea Jerca, administratorul casei de pariuri.

Tânărul de 22 de ani este cercetat penal pentru tâlhărie şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

Poliţiştii gorjeni încă îi caută pe autorii altor două infracţiuni comise în ultima perioadă. Este vorba despre un bărbat care a furat 7.000 de euro dintr-o casă de amanet şi mai multe persoane care au spart un perete să ajungă în sediul unei bănci, de unde au încercat să fure seiful.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri