Tânăr bănuit că l-a omorât în bătaie pe fiul unui consilier local din Argeș, arestat preventiv

Data publicării:
barbat cu catuse la maini
Un bărbat care și-a ucis soția vrea să scape nepedepsit spunând că ea i-a cerut să o omoare Foto: Guliver/GettyImages

Un tânăr de 21 de ani, bănuit de omor, a fost arestat preventiv, sâmbătă, din cercetări reieșind că a participat la bătaia din Popești, județul Argeș, în urma căreia fiul unui consilier local a murit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul de 21 de ani este din Purcăreni și a fost reținut vineri, fiind bănuit de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.  Sâmbătă, instanța a dispus arestarea sa preventivă.

„ Din cercetări a rezultat că, în cadrul conflictului petrecut în seara zilei de 1 septembrie, pe raza localității Popești, acesta ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele victimei, conjugat cu acțiunile celorlalți trei bărbați, care în prezent sunt cercetați în stare de arest, lovituri care au condus la decesul persoanei”, au declarat reprezentanții IPJ Argeș.

La 1 septembrie, un tânăr de 23 de ani, din Argeş, fiul unui consilier local din Popeşti, a fost ucis în bătaie după ce a sărit în apărarea unui prieten.

Scandalul a izbucnit între șapte persoane din comuna Popeşti, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Argeş. Conflictul era unul mai vechi, iar bărbaţii s-au luat la ceartă și imediat a început şi bătaia.

În urma încăierării, două persoane au fost transportate la spital, printre care şi fiul unui consilier local, un tânăr de 23 de ani, care a murit după ce a ajuns la unitatea medicală. Surse judiciare au declarat la acea dată corespondentului MEDIAFAX că tânărul sărise în ajutorul unui prieten, cel care se afla în conflict cu un tată şi doi fii ai acestuia.

La rândul său, primarul comunei Popeşti, Ion Mihai, a declarat corespondentului MEDIAFAX că bărbatul reţinut și ulterior arestat preventiv, alături de cei doi fii, este şi el consilier local în comună, aflat la primul mandat.

Editare web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri